Forma szkolenia:
wykłady +ćwiczenia
Czas trwania:
8 godzin (1 dzień)
W cenę wliczono:
Organizację szkolenia, materiały szkoleniowe w formie elektronicznej, certyfikat uczestnictwa w formie papierowej.
Zdobyta wiedza:
Po szkoleniu uczestnik:
- pozna wybrane wymagania FSSC 22000,
- zapoznana się z praktycznymi zasadami funkcjonowania systemu HACCP jak również weryfikacją skuteczności funkcjonowania systemu,
- zapozna się z aktami prawnymi – zarys prawa żywnościowego dotyczącego bezpieczeństwa i jakości żywności,
- nabędzie wiedzę i umiejętności niezbędne do auditowania wewnętrznego z zakresu systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności PN-EN ISO 22000:2018-08, HACCP, FSSC 22000.
Certyfikaty:
Po ukończeniu szkolenia uczestnik otrzymuje certyfikat ukończenia szkolenia.
Trener z wieloletnim doświadczeniem, auditor wiodący jednostki certyfikującej.