⏭ KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI
icon 7 godzin (1 dzień)
icon 800,00 PLN
ISO 22000/HACCP
BRC
IFS
inne
icon
Cena szkolenia:
800,00 PLN brutto
icon
Termin szkolenia:
15 grudzień 2021
icon
Miejsce:
Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
Zapisz się na szkolenie Zadaj pytanie
image
Organizator szkolenia
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI jest firmą doradczo-szkoleniową zajmującą się promowaniem jakości i produktywności KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY: • Przygotowujemy funkcjonalną dokumentację „skrojoną na miarę” dla konkretnego przedsiębiorstwa. Ni...

⏭ KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

icon 7 godzin (1 dzień)
icon 800,00 zł
ISO 22000/HACCP
BRC
IFS
inne
Program szkolenia
icon
Uwzględniono wymagania:



- BRC Global Standard for Food Safety Food v8



- IFS Food v7



- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)



- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004



- A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)





1. Zdefiniujemy działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu



2. Opracujemy Plan działań (wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe)



3. Dokonamy przeglądu skuteczności działań (status quo) i zaplanujemy przegląd działań ujętych w obecnym planie





Skutkiem warsztatu jest praktycznie gotowa dokumentacja oceniająca stopień wdrożenia
Profil uczestników icon
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane
Informacje dodatkowe icon

Forma szkolenia:

Wykład, warsztaty


Czas trwania:

7 godzin (1 dzień)


W cenę wliczono:

Materiały drukowane
Certyfikat
catering kawowy
Lunch


Zdobyta wiedza:

CEL SZKOLENIA

Przygotowanie do opracowania Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa żywności spełniającego wymagania BRC Food 8, IFS Food v7 i wytycznych GFSI

KORZYŚCI

- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności, w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative

- Efektem wspólnej pracy z Trenerem/ Auditorem będzie wstępnie opracowany Plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności


Certyfikaty:

Certyfikat Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

Trener icon

Auditor Wiodący systemów bezpieczeństwa żywności

image
Organizator szkolenia
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI jest firmą doradczo-szkoleniową zajmującą się promowaniem jakości i produktywności KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY: • Przygotowujemy funkcjonalną dokumentację „skrojoną na miarę” dla konkretnego przedsiębiorstwa. Ni...
Telefon:
880181426
Adres e-mail: info@lij.com.pl
Strona internetowa: http://www.lij.com.pl