Centrum Doskonalenia Zarządzania MERITUM Sp. z o.o.

więcej szkoleń organizatora

Centrum Doskonalenia Zarządzania Meritum jest firmą doradczo-szkoleniową, specjalizującą się we wdrażaniu i doskonaleniu systemów zarządzania. Przez ponad 12 lat podczas szkoleń zamkniętych i otwartych przeszkoliliśmy ponad...

Więcej informacji

Wdrażanie BRC Food wersja 8

Cena

500,00 PLN (brutto)

Termin szkolenia

04 październik 2018

Miejsce

Warszawa, woj. mazowieckie

Program szkolenia

Ramowy program szkolenia:
Program szkolenia:
• Wprowadzenie
• Wymagania ogólne dotyczące bezpieczeństwa żywności
• Rodzaje standardów, definicje
• Wymagania prawne
• Wymagania standardu IFS Food wydanie 6.1
• Wymagania standardu BRC 8.
• Porównanie zmian w standardach BRC – wydanie 7 a 8
• Certyfikacja systemów
• Utrzymanie i doskonalenie systemów

Trener

Trener z wieloletnim doświadczeniem łączący praktyczne doświadczenie z rozległą wiedzą.

Profil uczestników
Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych na funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością w branży spożywczej (koordynatorów, managerów, pełnomocników), auditorów wewnętrznych, osób odpowiedzialnych za wdrożenie systemu, wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie standardów IFS oraz BRC.

Forma szkolenia
warsztaty

Czas trwania
8 godzin (1 dzień)

W cenę wliczono
materiały szkoleniowe, przerwy kawowe,obiad , zaświadczenie/certyfikat

dodatkowe terminy:

Warszawa

08.11.18
04.12.18

Zdobyta wiedza
Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności, najnowszych wymagań standardów IFS v. 6.1 oraz BRC v. 8 różnic oraz cech wspólnych, a także w zakresie certyfikacji systemów, ich utrzymania i ciągłego doskonalenia.

Certyfikaty
Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu.

Zapraszamy również na szkolenia:
Wdrażanie IFS wersja 6.1
Certyfikowany pełnomocnik/audytor BRC, IFS
Certyfikowany pełnomocnik/audytor ISO 22000/HACCP
Wdrażanie HACCP