Polityka prywatności serwisu centrum.jakosci.pl

Czytając, przeglądając czy używając serwis internetowy centrum.jakosci.pl lub prenumerując elektroniczne kursy (płatne bądź darmowe), raporty i/lub newsletter akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na stronie https://centrum.jakosci.pl/polityka-prywatnosci.html.

Dane osobowe

Podczas korzystania z serwisu centrum.jakosci.pl, a w szczególności przy zapisywaniu się na kursyi przy subskrypcji newslettera, możesz zostać poproszony o podanie swojego adresu e-mail oraz imienia lub nazwiska. Twój adres e-mail jest mi niezbędny do prawidłowego dostarczenia Tobie kursów oraz newslettera. Twoje imię pozwala spersonalizować wiadomości i zwracać się do Ciebie po imieniu.

W trakcie rejestracji konta w centrum.jakosci.pl zostaniesz poproszony także o dane firmy, którą reprezentujesz. Dane te służą do weryfikacji podmiotu oraz wystawienia dokumentów sprzedaży, jeśli zamawiasz u nas jakieś płatne usługi.
Firmowy adres e-mail wykorzystywany jest do skontaktowania Ciebie z Twoimmi potencjalnymi Klientami oraz do przekazania Ci informacji związanych z działalnością serwisu.

Nie sprzedaję i nie udostępniam osobom trzecim danych osobowych czy adresowych klientów/użytkowników centrum.jakosci.pl Swoje dane osobowe możesz w każdej chwili usunąć z bazy, klikając na link znajdujący się na końcu wysłanych do Ciebie wiadomości.

Realizując obowiązek informacyjny określony w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2015 r., poz. 2135) informujemy, że administratorem danych jest Etena.pl Rafał Tochman z siedzibą 62-023 Borówiec, ul. Poznańska 16d.

Administrator danych zbiera dane osobowe w celu przesyłania mailingów zawierających treści edukacyjne, reklamowe, informacje branżowe dotyczące zarządzania jakością i informatyki oraz informacje dotyczące działania portalu, z którym powiązany jest newsletter.

Dane osobowe przetwarzane są na podstawie zgody udzielonej przez osoby, których dane dotyczą lub w celu realizacji umowy. Dane osobowe przekazywane są dobrowolnie. Osoby, których dane są przetwarzane mają prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.

Dane osobowe nie będą przekazywane innym podmiotom, z wyjątkiem przypadków wymaganych przez prawo oraz przypadków niezbędnych do zapewnienia prawidłowego działania oferowanych usług.

 

Zmiany w Polityce Prywatności

Jako właściciel serwisu centrum.jakosci.pl zastrzegam sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdą osobę wykorzystującą w jakikolwiek sposób centrum.jakosci.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności. Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: nie sprzedaję i nie udostępniam osobom trzecim danych presonalnych czy adresowych klientów/użytkowników serwisu centrum.jakosci.pl.

 

Wiadomości

Zastrzegam sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiadam, a które zgodziły się z Polityką Prywatności. Przez niezapowiedziane wiadomości rozumie się informacje odnoszące się bezpośrednio lub pośrednio do serwisu centrum.jakosci.pl i serwisów z nim związanych (np. zmiany, promocje, artykuły powiązane tematycznie) oraz wiadomości niekomercyjne (np. życzenia, osobiste komentarze). Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać serwisu centrum.jakosci.pl i nie prenumerować newslettera, raportów oraz kursów.