Firma INGE oferuje Państwu usługi w zakresie wdrażania i przygotowania do certyfikacji systemów ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 (OHSAS), ISO 22000, IFS, BRC, IFS Logistic, BRC IOP, BRC Consumer Products, GlobalGAP, GMP plus, HACCP, GMP/GHP. Przeprowadzamy również audity dostawców oraz audity wewnętrzne, ponadto organizujemy szkolenia z zakresu powyższych systemów i standardów.
Naszą kadrę współtworzą absolwenci Technologii Żywności, którzy dodatkowo ukończyli studia podyplomowe, dotyczące systemów zarządzania jakością w przemyśle żywnościowym. Wiedza teoretyczna poparta jest pracą na stanowiskach kierowników produkcji oraz specjalistów kontroli jakości w największych firmach branży spożywczej.
Specjaliści w zakresie bezpieczeństwa żywności - prawa żywnościowego. Przeprowadzamy audyty zgodności z wymaganiami prawa żywnościowego oraz weryfikujemy dla Państwa etykiety.
Głównym obszarem działalności firmy Inge są systemy i standardy skierowane do przemysłu spożywczego takie jak ISO 22000, IFS, BRC, IFS Logistic, BRC IOP, GlobalGAP, GMP plus, HACCP, GMP/GHP. Przeprowadzamy również audity dostawców oraz audity wewnętrzne, ponadto organizujemy szkolenia dedykowane oraz otwarte z zakresu powyższych systemów i standardów.
Firma INGE oferuje Państwu również usługi w zakresie wdrażania i przygotowania do certyfikacji systemów zarządzania z rodziny ISO oraz BRC Consumer Products.
Zapraszamy do udziału w szkoleniach otwartych organizowanych przez Inge, poświęconych głównie problematyce standardów i systemów bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Warto podkreślić że każde ze szkoleń możemy przygotować również pod konkretną firmę uwzględniając charatkterystyczną problematykę danego zakładu produkcyjnego.
W sumie przeszkoliliśmy już ponad 4 000 pracowników sektora spożywczego.