Forma szkolenia:
wykład, ćwiczenia, warsztaty, konsultacje
Czas trwania:
8 godzin (1 dzień)
W cenę wliczono:
-Materiały szkoleniowe
-Certyfikat potwierdzający odbycie szkolenia
-Bezpłatne konsultacje mailowe w ciągu miesiąca po zakończeniu szkolenia
-Rabat na następne szkolenie w wysokości 100 PLN netto
Przy zgłoszeniu co najmniej 2 osób, druga i kolejne osoby: 600 PLN/os. netto
Promocja dla Studentów studiów dziennych: 600 PLN/os. netto
Zdobyta wiedza:
• Zapoznanie uczestników z Prawem Żywnościowym (Codex Alimentarius), Dobrymi Praktykami Higienicznymi i Produkcyjnymi (GHP/GMP) oraz rodzajami zagrożeń
• Nabycie umiejętności tworzenia dokumentacji Systemu HACCP i GHP/GMP
Certyfikaty:
Certyfikat potwierdzający odbycie szkolenia w języku polskim lub angielskim.
Czynny auditor IRCA, doświadczony konsultant z wieloletnią praktyką w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności.
Szkolenie odbędzie się na platformie MS Teams
Inne terminy i lokalizacje do uzgodnienia.
Organizujemy także szkolenia online i w siedzibie klienta (cały kraj).
Więcej informacji na naszej stronie www (patrz logo) lub tel. 601 084 601