Forma szkolenia:
część teoretyczna i praktyczna
Czas trwania:
16 godzin (2 dni)
W cenę wliczono:
CENA
• 1500 zł (+23% VAT) za pierwszego uczestnika
• 1350 zł (+23% VAT) za kolejnych uczestników z jednego przedsiębiorstwa
CENA ZAWIERA
• Dwa dni szkolenia (16 godzin lekcyjnych) – 1 dzień 10:00 – 17:30; 2 dzień 08:30 – 15:00;
• Nocleg w pokoju 1 lub 2 osobowym (dopłata do pokoju 1 osobowego 50 zł.)
• Pełne wyżywienie (śniadanie, obiadokolacje, przerwy kawowe)
• Materiały szkoleniowe
• Możliwość konsultacji w czasie i po szkoleniu
• Certyfikat ukończenia szkolenia w języku polskim
INFORMACJE DODATKOWE, ZGŁOSZANIE NA SZKOLENIE
Istnieje możliwość zarezerwowania dodatkowego noclegu przed lub po szkoleniu (w zależności od dostępności wolnych pokoi)
• pokój 1-osobowy ze śniadaniem w cenie 155 zł netto
• pokój 2-osobowy ze śniadaniami w cenie 270 zł netto
Dodatkowe pytania proszę kierować pod nr telefonu 786966540
Zgłoszenia zawierające:
• imię i nazwisko uczestnika
• nazwę podmiotu zgłaszającego
• dane do faktury
Zdobyta wiedza:
Certyfikaty:
W języku polskim
dr inż. Zbigniew Oczadły
• Doktor nauk rolniczych w zakresie technologii żywienia i żywności – chemii i analizy żywności (Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Wydział Technologii Żywności, Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności).
• Wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu analiz sensorycznych, badań konsumenckich, projektowaniu pracowni sensorycznych.
• Wykładowca z zakresu prawa żywnościowego oraz wymagań standardów BRC i IFS w ramach studiów podyplomowych na wydziale Technologii Żywności UR w Krakowie.
• Audytor wiodący w zakresie standardów BRCGS, IFS Food oraz GLOBALG.A.P.; audytor systemów ISO 9001, ISO 22000 oraz HACCP.
• Wykształcenie pedagogiczne, wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń między innymi
z zakresu prawa żywnościowego, wymagań standardów sieciowych, audytów wewnętrznych.