Pełnomocnik i auditor iso 22000/ BRC 9/ IFS 8/ HACCP/ GHP/ MANAGER HACCP
Program szkolenia
bezpieczeństwo żywności, haccp, iso 2200, ifs, brc
Program: wymagania iso 22000, BRC 9, IFS 8, SYSTEM HACCP, GH, GMP, analiza zagrożeń, zarządzanie procesami, higiena żywności, akty prawne, zarzadzanie ryzykiem, identyfikowalność, spójność pomiarowa, procesy operacyjne i organizacyjne, zasoby, wyposażenia, food defence, food fraud, struktura, doskonalenie, cele, dokumentacja i zapisy, zaangażowanie kierownictwa w system jakości, nadzór nad dostawcą, zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności, auditowanie wg ISO 19011, niezgdności i spostrzezenia, działania korygujące, działania do ryzyka, doskonalenie, dowody auditu, próbka auditu, listy pytań auditowych, kompetencje, symulacje auditu, ćwiczenia z normy, egzamin.
Profil uczestników
Informacje dodatkowe
Forma szkolenia:
na żywo online lub stacjonarnie
Czas trwania:
24 godzin (2 dni)
W cenę wliczono:
2 dni 9-14 plus 2 dni nauka samodzielna
Zdobyta wiedza:
Certyfikaty:
- auditor wewnętrzny iso 22000
- pełnomocnik iso 22000, brc 9, ifs 8
- auditor brc 9 i ifs 8
- manager haccp
- auditor haccp
Trener
lead auditor iso 22000, BRC, IFS, manager w spółce, lead auditor iso 9001, 14001, 27001, 17025, manager jakości,