Forma szkolenia:
część teoretyczna i praktyczna
Czas trwania:
16 godzin (2 dni)
W cenę wliczono:
• Dwa dni szkolenia (16 godzin lekcyjnych) – 1 dzień 10:00 – 17:30; 2 dzień 08:30 – 15:00;
• Nocleg w pokoju 1 lub 2 osobowym (dopłata do pokoju 1 osobowego)
• Pełne wyżywienie (śniadanie, obiadokolacje, przerwy kawowe)
• Materiały szkoleniowe
• Możliwość konsultacji w czasie i po szkoleniu
• Certyfikat ukończenia szkolenia w języku polskim
Zdobyta wiedza:
Certyfikaty:
dr inż. Zbigniew Oczadły
• Doktor nauk rolniczych w zakresie technologii żywienia i żywności – chemii i analizy żywności
(Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Wydział Technologii Żywności, Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności).
• Wieloletnie doświadczenie w prowadzenia analiz sensorycznych, badań konsumenckich, projektowania pracowni sensorycznych.
• Wykładowca z zakresu prawa żywnościowego oraz wymagań standardów BRC i IFS w ramach studiów podyplomowych na wydziale Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.
• Audytor wiodący w zakresie standardów BRC Global Standard for Food Safety, IFS International Food Standard oraz GLOBALG.A.P.; audytor systemów ISO 9001, ISO 22000 oraz HACCP.
• Konsultant w przedsiębiorstwach wdrażających systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności (ISO 9001, HACCP, ISO 22000, BRC, IFS, GLOBALG.A.P.).
• Wykształcenie pedagogiczne, wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń między innymi z zakresu prawa żywnościowego, wymagań standardów sieciowych, audytów wewnętrznych.