Forma szkolenia:
wykład, ćwiczenia, warsztaty, konsultacje
Czas trwania:
16 godzin (2 dni)
W cenę wliczono:
-Materiały szkoleniowe
-Certyfikat Pełnomocnika ds. Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000:2018
-Poczęstunek
-Bufet kawowy
-Bezpłatne konsultacje mailowe w ciągu miesiąca po zakończeniu szkolenia
-Rabat na następne szkolenie w wysokości 100 PLN netto
Przy zgłoszeniu co najmniej 2 osób, druga i kolejne osoby: 900 PLN/os. netto
Promocja dla Studentów studiów dziennych: 900 PLN/os. netto
Zdobyta wiedza:
• Zapoznanie uczestników z Prawem Żywnościowym (Codex Alimentarius), Dobrymi Praktykami Higienicznymi i Produkcyjnymi (GHP/GMP) oraz rodzajami zagrożeń
• Zapoznanie uczestników z wymaganiami normy ISO 22000:2018 i ISO 19011:2018
• Omówienie różnic pomiędzy ISO 22000:2018 a ISO 22000:2005 i innymi systemami zarządzania
• Przygotowanie przyszłych Pełnomocników do efektywnego sprawowania tej funkcji w organizacji
• Zapoznanie uczestników z zakresem obowiązków, uprawnień i odpowiedzialności Auditora wewnętrznego i Pełnomocnika ds. Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000:2018.
Certyfikaty:
Certyfikat Pełnomocnika ds. Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000:2018 w języku polskim lub angielskim.
Szkolenie akredytowane przez międzynarodową jednostkę certyfikującą.
Istnieje także możliwość wystawienia certyfikatu przez międzynarodową jednostkę certyfikującą.
Czynny auditor IRCA, doświadczony konsultant z wieloletnią praktyką w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności.
Szkolenie odbędzie się we Wrocławskim Parku Technologicznym.
Inne terminy i lokalizacje do uzgodnienia.
Organizujemy szkolenia także w siedzibie klienta (cały kraj).
Więcej informacji na naszej stronie www (patrz logo) lub tel. 601 084 601