Forma szkolenia:
wykład, ćwiczenia, warsztaty, konsultacje
Czas trwania:
16 godzin (2 dni)
W cenę wliczono:
-Materiały szkoleniowe
-Certyfikat Pełnomocnika ds. Systemu HACCP
-Poczęstunek
-Bufet kawowy
-Bezpłatne konsultacje mailowe w ciągu miesiąca po zakończeniu szkolenia
-Rabat na następne szkolenie w wysokości 100 PLN netto
Przy zgłoszeniu co najmniej 2 osób, druga i kolejne osoby: 900 PLN/os. netto
Promocja dla Studentów studiów dziennych: 900 PLN/os. netto
Zdobyta wiedza:
• Zapoznanie uczestników z Prawem Żywnościowym (Codex Alimentarius), Dobrymi Praktykami Higienicznymi i Produkcyjnymi (GHP/GMP) oraz Systemem HACCP
• Przygotowanie przyszłych Pełnomocników do efektywnego sprawowania tej funkcji w organizacji
• Zapoznanie uczestników z zakresem obowiązków, uprawnień i odpowiedzialności Pełnomocnika ds. Systemu HACCP.
• Zapoznanie uczestników z istotą, celem, rodzajami, planowaniem i metodyką prowadzenia auditów wewnętrznych Systemu HACCP.
• Zapoznanie uczestników z zakresem obowiązków, uprawnień i odpowiedzialności Pełnomocnika ds. Systemu HACCP.
Certyfikaty:
Certyfikat Pełnomocnika ds. Systemu HACCP w języku polskim lub angielskim.
Szkolenie akredytowane przez międzynarodową jednostkę certyfikującą.
Istnieje także możliwość wystawienia certyfikatu przez międzynarodową jednostkę certyfikującą.
Czynny auditor IRCA, doświadczony konsultant z wieloletnią praktyką w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności.
Szkolenie odbędzie się we Wrocławskim Parku Technologicznym.
Inne terminy i lokalizacje do uzgodnienia.
Organizujemy także szkolenia online i w siedzibie klienta (cały kraj).
Więcej informacji na naszej stronie www (patrz logo) lub tel. 601 084 601