⭕ WYMAGANIA SYSTEMU HACCP (wg Codex Alimentarius CXC 1-1969)
icon 7 godzin (1 dzień)
icon 900,00 PLN
ISO 22000/HACCP
BRC
IFS
icon
Cena szkolenia:
900,00 PLN brutto
icon
Termin szkolenia:
15 maj 2024
icon
Miejsce:
Wrocław, woj. dolnośląskie
Zapisz się na szkolenie Zadaj pytanie
image
Organizator szkolenia
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI jest firmą doradczo-szkoleniową zajmującą się promowaniem jakości i produktywności KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY: • Przygotowujemy funkcjonalną dokumentację „skrojoną na miarę” dla konkretnego przedsiębiorstwa. Ni...

⭕ WYMAGANIA SYSTEMU HACCP (wg Codex Alimentarius CXC 1-1969)

icon 7 godzin (1 dzień)
icon 900,00 zł
ISO 22000/HACCP
BRC
IFS
Program szkolenia
icon
Dlaczego szkolenie u nas?

W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
icon
Rozdział I. Dobra praktyka higieniczna
- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt
- Nadzorowanie operacji produkcyjnych
- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami
- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających
- Transport
- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta
- Szkolenia
icon
Rozdział II. Analiza zagrożeń i system HACCP
- Zasady systemu HACCP
- Wytyczne wdrażania systemu HACCP
Profil uczestników icon
- Kadra kierownicza, inżynierowie, specjaliści, mistrzowie - działów produkcji, jakości oraz utrzymania ruchu
- Wszyscy zainteresowani poznaniem wymagań systemu HACCP
Informacje dodatkowe icon

Forma szkolenia:

Wykłady + ćwiczenia


Czas trwania:

7 godzin (1 dzień)


W cenę wliczono:

Cena netto +23% VAT

Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem


W cenie
- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- catering kawowy
- lunch


Zdobyta wiedza:

CEL SZKOLENIA
Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania


Certyfikaty:

Certyfikat Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

Trener icon

Auditor Wiodący systemu ISO 22000/HACCP wykonujący certyfikację

image
Organizator szkolenia
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI jest firmą doradczo-szkoleniową zajmującą się promowaniem jakości i produktywności KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY: • Przygotowujemy funkcjonalną dokumentację „skrojoną na miarę” dla konkretnego przedsiębiorstwa. Ni...
Telefon:
880181426
Adres e-mail: info@lij.com.pl
Strona internetowa: http://www.lij.com.pl