Forma szkolenia:
ĆWICZENIA GRUPOWE - ĆWICZENIA INDYWIDUALNE - ĆWICZENIA W PARACH - WYKŁAD - SYMULACJA - DYSKUSJA - GRA HIERARCHICZNA - ANALIZA TEKSTU - CASE STORY - QUIZZ - VIDEO CASE
Czas trwania:
14 godzin (2 dni)
W cenę wliczono:
Cena 1640 netto +23% VAT
W cenie
- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Lunch
- Catering kawowy
Zdobyta wiedza:
KORZYŚCI
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nowym standardem certyfikacji FSSC 22000 (w tym ISO 22000:2018)
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Certyfikaty:
- Pełnomocnika i Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg FSSC 22000 v6 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski )/ po szkoleniu
Certyfikowany trener LIJ, praktyk z wieloletnim doświadczeniem managerskim w branży rolno-spożywczej
Audytor Food Safety Management System