⭕ Pełnomocnik i Auditor Bezpieczeństwa Żywności wg FSSC 22000 v6 (ISO 22000:2018)
icon 14 godzin (2 dni)
icon 1600,00 PLN
ISO 22000/HACCP
BRC
IFS
inne
icon
Cena szkolenia:
1600,00 PLN brutto
icon
Termin szkolenia:
16 maj 2024
icon
Miejsce:
Gdańsk, woj. pomorskie
Zapisz się na szkolenie Zadaj pytanie
image
Organizator szkolenia
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI jest firmą doradczo-szkoleniową zajmującą się promowaniem jakości i produktywności KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY: • Przygotowujemy funkcjonalną dokumentację „skrojoną na miarę” dla konkretnego przedsiębiorstwa. Ni...

⭕ Pełnomocnik i Auditor Bezpieczeństwa Żywności wg FSSC 22000 v6 (ISO 22000:2018)

icon 14 godzin (2 dni)
icon 1600,00 zł
ISO 22000/HACCP
BRC
IFS
inne
Program szkolenia
icon
Dlaczego szkolenie u nas?

W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze



CELE SZKOLENIA

- zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie zarządzania bezpieczeństwem żywności w przedsiębiorstwie
- zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego systemu opartego o wymagania norm ISO 22000:2018 i ISO/TS 22002-1:2009


Zakres programowy

- Wymagania ISO 22000:2018

- Wymagania dodatkowe schematu certyfikacji FSSC 22000 v6

- Programy wstępne PRP w ISO/TS 22002-1

- Audit wg normy ISO 19011:2018

Szkolenie zostało podzielone na 7 szczegółowych modułów tematycznych.

W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i stosować wiedzę w praktyce


MODUŁY:

1. Organizacja i jej ryzyka
2. Odpowiedzialność kierownictwa
3. Zasoby ludzkie
4. Programy operacyjne PRP
5. Plan kontroli zagrożeń
6. Zarządzanie niezgodnościami i sytuacjami kryzysowymi
7. Audit (Program - Plan - Zadawanie pytań - Ustalenia i formułowanie niezgodności)


METODOLOGIA SZKOLENIA

- ĆWICZENIA GRUPOWE
- ĆWICZENIA INDYWIDUALNE
- ĆWICZENIA W PARACH
- WYKŁAD
- SYMULACJA
- DYSKUSJA
- ANALIZA TEKSTU
- CASE STORY
- QUIZZ
- VIDEO CASE STUDY


Czas trwania: 2 dni, 9.00 - 16.00
Profil uczestników icon
Szkolenie jest skierowane do:

- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności

- Pełnomocników ds. ISO 22000, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu ISO 22000

- Osób zainteresowanych nabyciem umiejętności audytowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności i pogłębianiem wiedzy z zakresu normy ISO 22000


MAŁA GRUPA: 4 - 8 osób
Informacje dodatkowe icon

Forma szkolenia:

ĆWICZENIA GRUPOWE - ĆWICZENIA INDYWIDUALNE - ĆWICZENIA W PARACH - WYKŁAD - SYMULACJA - DYSKUSJA - GRA HIERARCHICZNA - ANALIZA TEKSTU - CASE STORY - QUIZZ - VIDEO CASE


Czas trwania:

14 godzin (2 dni)


W cenę wliczono:

Cena netto +23% VAT

W cenie

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Lunch
- Catering kawowy


Zdobyta wiedza:

KORZYŚCI

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nowym standardem certyfikacji FSSC 22000 (w tym ISO 22000:2018)

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności


Certyfikaty:

- Pełnomocnika i Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg FSSC 22000 v6 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski )/ po szkoleniu

Trener icon

Certyfikowany trener LIJ, praktyk z wieloletnim doświadczeniem managerskim w branży rolno-spożywczej

Audytor Food Safety Management System

image
Organizator szkolenia
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI jest firmą doradczo-szkoleniową zajmującą się promowaniem jakości i produktywności KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY: • Przygotowujemy funkcjonalną dokumentację „skrojoną na miarę” dla konkretnego przedsiębiorstwa. Ni...
Telefon:
880181426
Adres e-mail: info@lij.com.pl
Strona internetowa: http://www.lij.com.pl