⏭ KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI WG GFSI (BRC, IFS, FSSC 22000)
icon 7 godzin (1 dzień)
icon 1050,00 PLN
ISO 22000/HACCP
BRC
IFS
inne
icon
Cena szkolenia:
1050,00 PLN brutto
icon
Termin szkolenia:
22 styczeń 2025
icon
Miejsce:
Poznań, woj. wielkopolskie
Zapisz się na szkolenie Zadaj pytanie
image
Organizator szkolenia
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI jest firmą doradczo-szkoleniową zajmującą się promowaniem jakości i produktywności KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY: • Przygotowujemy funkcjonalną dokumentację „skrojoną na miarę” dla konkretnego przedsiębiorstwa. Ni...

⏭ KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI WG GFSI (BRC, IFS, FSSC 22000)

icon 7 godzin (1 dzień)
icon 1050,00 zł
ISO 22000/HACCP
BRC
IFS
inne
Program szkolenia
icon
Dlaczego szkolenie u nas?

W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze


1. Wymagania prawne kultury bezpieczeństwa żywności
- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004
- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)

2. Wymagania standardów bezpieczeństwa żywości
- BRC Global Standard for Food Safety Food v9
- IFS Food v8
- FSSC 22000 v6
- Przewodnik FSSC 22000 v5.1

3. Wymagania Global Food Safety Initiative
A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)
- Wizja i misja
- Ludzie
- Konsystencja
- Zdolność adaptacji
- Świadomość zagrożeń i ryzyka

4. Ocena stanu kultury bezpieczeństwa żywności (wg wymagań GFSI)
- Przedstawienie propozycji metody oceny (MATRYCA LIJ) – plik oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności (w tym arkusz do przygotowania Planu doskonalenia)
Profil uczestników icon
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane
Informacje dodatkowe icon

Forma szkolenia:

Wykład, warsztaty


Czas trwania:

7 godzin (1 dzień)


W cenę wliczono:

Cena netto +23% VAT


Materiały drukowane
Certyfikat
catering kawowy
Lunch


Zdobyta wiedza:

CEL SZKOLENIA

Przygotowanie do opracowania Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa żywności spełniającego wymagania BRC Food 9, IFS Food v8 i wytycznych GFSI

KORZYŚCI

- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności, w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative

- Efektem wspólnej pracy z Trenerem/ Auditorem będzie wstępnie opracowany Plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności


Certyfikaty:

Certyfikat Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

Trener icon

Auditor Wiodący systemów bezpieczeństwa żywności

image
Organizator szkolenia
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI jest firmą doradczo-szkoleniową zajmującą się promowaniem jakości i produktywności KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY: • Przygotowujemy funkcjonalną dokumentację „skrojoną na miarę” dla konkretnego przedsiębiorstwa. Ni...
Telefon:
880181426
Adres e-mail: info@lij.com.pl
Strona internetowa: ZOBACZ