Forma szkolenia:
Wykład, warsztaty
Czas trwania:
7 godzin (1 dzień)
W cenę wliczono:
Cena netto +23% VAT
Materiały drukowane
Certyfikat
catering kawowy
Lunch
Zdobyta wiedza:
CEL SZKOLENIA
Przygotowanie do opracowania Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa żywności spełniającego wymagania BRC Food 9, IFS Food v8 i wytycznych GFSI
KORZYŚCI
- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności, w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative
- Efektem wspólnej pracy z Trenerem/ Auditorem będzie wstępnie opracowany Plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności
Certyfikaty:
Certyfikat Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu
Auditor Wiodący systemów bezpieczeństwa żywności