⏭ Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg BRCGS FOOD v9 & IFS FOOD v8
icon 14 godzin (2 dni)
icon 1600,00 PLN
ISO 22000/HACCP
BRC
IFS
icon
Cena szkolenia:
1600,00 PLN brutto
icon
Termin szkolenia:
28 październik 2024
icon
Miejsce:
Łódź, woj. łódzkie
Zapisz się na szkolenie Zadaj pytanie
image
Organizator szkolenia
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI jest firmą doradczo-szkoleniową zajmującą się promowaniem jakości i produktywności KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY: • Przygotowujemy funkcjonalną dokumentację „skrojoną na miarę” dla konkretnego przedsiębiorstwa. Ni...

⏭ Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg BRCGS FOOD v9 & IFS FOOD v8

icon 14 godzin (2 dni)
icon 1600,00 zł
ISO 22000/HACCP
BRC
IFS
Program szkolenia
icon
Dlaczego szkolenie u nas?

W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze


PROGRAM

- Wymagania BRC Food v9
- Wymagania IFS FOOD v8
- Audit wg normy ISO 19011:2018

Szkolenie zostało podzielone na 9 szczegółowych modułów tematycznych

W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i stosować wiedzę w praktyce

MODUŁY
- Zaangażowanie najwyższego kierownictwa
- Plan bezpieczeństwa żywności – HACCP
- System zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- Standardy dotyczące zakładu
- Kontrola produktu
- Kontrola procesu
- Personel
- Strefy produkcyjne

- Audit wg normy ISO 19011:2018
Profil uczestników icon
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane

MAŁA GRUPA: 4 - 8 osób
Informacje dodatkowe icon

Forma szkolenia:

ĆWICZENIA GRUPOWE - ĆWICZENIA INDYWIDUALNE - ĆWICZENIA W PARACH - WYKŁAD - SYMULACJA - DYSKUSJA - GRA HIERARCHICZNA - ANALIZA TEKSTU - CASE STORY - QUIZZ - VIDEO CASE


Czas trwania:

14 godzin (2 dni)


W cenę wliczono:

Cena netto +23% VAT

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Długopis
- Lunch
- Catering kawowy


Zdobyta wiedza:

KORZYŚCI

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z standardami BRC & IFS

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania


Certyfikaty:

Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg BRC v9 & IFS v8 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu

Trener icon

Certyfikowany trener LIJ, praktyk z wieloletnim doświadczeniem managerskim w branży rolno-spożywczej.
Audytor Food Safety Management System

image
Organizator szkolenia
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI jest firmą doradczo-szkoleniową zajmującą się promowaniem jakości i produktywności KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY: • Przygotowujemy funkcjonalną dokumentację „skrojoną na miarę” dla konkretnego przedsiębiorstwa. Ni...
Telefon:
880181426
Adres e-mail: info@lij.com.pl
Strona internetowa: http://www.lij.com.pl