Forma szkolenia:
ĆWICZENIA GRUPOWE - ĆWICZENIA INDYWIDUALNE - ĆWICZENIA W PARACH - WYKŁAD - SYMULACJA - DYSKUSJA - GRA HIERARCHICZNA - ANALIZA TEKSTU - CASE STORY - QUIZZ - VIDEO CASE
Czas trwania:
14 godzin (2 dni)
W cenę wliczono:
Cena netto +23% VAT
- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Długopis
- Lunch
- Catering kawowy
Zdobyta wiedza:
KORZYŚCI
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z standardami BRC & IFS
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania
Certyfikaty:
Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg BRC v9 & IFS v8 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu
Certyfikowany trener LIJ, praktyk z wieloletnim doświadczeniem managerskim w branży rolno-spożywczej.
Audytor Food Safety Management System