System zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000
icon 10 godzin
icon 250,00 PLN
ISO 22000/HACCP
icon
Cena szkolenia:
250,00 PLN brutto
icon
Termin szkolenia:
icon
Miejsce:
Szkolenie internetowe
Zapisz się na szkolenie Zadaj pytanie
image
Organizator szkolenia
QUALLAB
Jesteśmy firmą szkoleniowo-doradczą zajmującą się zagadnieniami z zakresu Systemów Zarządzania Jakością opartych na międzynarodowych normach ISO. Specjalizujemy się szczególnie w Systemach Zarządzania Jakością wg norm...

System zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000

icon 10 godzin
icon 250,00 zł
ISO 22000/HACCP
Program szkolenia
PROGRAM SZKOLENIA:

Wymagania normy 22000:2018 w tym:
Zakres normy
Kontekst organizacji
Przywództwo
Planowanie
Wsparcie
Działania operacyjne
Ocena efektów działania
Doskonalenie
Elementy HACCP

Profil uczestników icon
Dla pracowników Organizacji należących do łańcucha żywnościowego; Osób, które chcą zapoznać się z wymaganiami normy PN-EN ISO 22000:2018; studentów technologii żywności, biotechnologii, chemii.
Informacje dodatkowe icon

Forma szkolenia:


Czas trwania:

10 godzin


W cenę wliczono:

Materiały szkoleniowe, certyfikat. Promocyjna cena 250 zł dla klientów, którzy w zamówieniu podadzą hasło "Centrum Jakości" w polu UWAGI przy składaniu zamówienia na naszej stronie internetowej. W polu UWAGI można również podać dane do faktury.


Zdobyta wiedza:

Szkolenie zakończone jest egzaminem z zakresu normy PN-EN ISO 22000:2018. Po ukończeniu egzaminu z wynikiem pozytywnym uczestnicy otrzymują imienny Certyfikat ukończenia kursu „Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności wg normy PN-EN ISO 22000:2018” na podstawie, którego potwierdza się znajomość normy oraz kompetencje do samodzielnego tworzenia dokumentacji systemowej.


Certyfikaty:

Imienny Certyfikat ukończenia kursu

image
Organizator szkolenia
QUALLAB
Jesteśmy firmą szkoleniowo-doradczą zajmującą się zagadnieniami z zakresu Systemów Zarządzania Jakością opartych na międzynarodowych normach ISO. Specjalizujemy się szczególnie w Systemach Zarządzania Jakością wg norm...