⭕ KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI wg GFSI (w tym BRC, IFS, FSSC 22000)
icon 3 godziny
icon 399,00 PLN
#zostańwdomu
ISO 22000/HACCP
BRC
IFS
inne
icon
Cena szkolenia:
399,00 PLN brutto
icon
Termin szkolenia:
icon
Miejsce:
Szkolenie internetowe
Zapisz się na szkolenie Zadaj pytanie
image
Organizator szkolenia
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI jest firmą doradczo-szkoleniową zajmującą się promowaniem jakości i produktywności KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY: • Przygotowujemy funkcjonalną dokumentację „skrojoną na miarę” dla konkretnego...

⭕ KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI wg GFSI (w tym BRC, IFS, FSSC 22000)

icon 3 godziny
icon 399,00 zł
#zostańwdomu
ISO 22000/HACCP
BRC
IFS
inne
Program szkolenia
icon
PROGRAM



Wymagania prawne kultury bezpieczeństwa żywności



- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004

- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)



Wymagania standardów bezpieczeństwa żywości



- BRC Global Standard for Food Safety Food v8

- IFS Food v7

- FSSC 22000 v5.1

- Przewodnik FSSC 22000 v5.1



Wymagania Global Food Safety Initiative

(A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI))



- Wizja i misja

- Ludzie

- Konsystencja

- Zdolność adaptacji

- Świadomość zagrożeń i ryzyka



Ocena stanu kultury bezpieczeństwa żywności (wg wymagań GFSI)



- Przedstawienie propozycji metody oceny (MATRYCA LIJ) – plik oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności (w tym arkusz do przygotowania Planu doskonalenia)





* Czas szkolenia: 160 minut + instrukcja do matrycy LIJ

* Czas nieograniczonego dostępu: 7 dni



UWAGA. Jeśli nie potrzebujesz szkolenia - za 199 zł możesz zakupić sam plik do oceny stopnia wdrożenia KULTURY BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI



https://lij.akademia.onl/product/matryca-oceny-kultury-bezpieczenstwa-zywnosci-plan-doskonalenia-plik/
Profil uczestników icon
Informacje dodatkowe icon

Forma szkolenia:


Czas trwania:

3 godziny


W cenę wliczono:

- Dostęp do kursu: 7 dni
- Certyfikat pdf


Zdobyta wiedza:

Kurs przygotowany w oparciu o wymagania Global Food Safety Initiative (GFSI).

Jest kompleksowe kompendium wiedzy o stosunkowo nowym wymaganiu, które pojawiło się w prawie oraz standardach bezpieczeństwa żywności (BRC, IFS, FSSC 22000).

Kurs pomoże Ci zrozumieć wymagania i ocenić stopień wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności w Twojej organizacji. Skutkiem oceny będzie Plan doskonalenia kultury bezpieczeństwa żywności – w oparciu o przygotowany przez nas plik Matrycę LIJ.

CELE

- Dowiesz się jakie są wymagania standardów w odniesieniu do kultury bezpieczeństwa żywności
- Nauczysz się jak dokonać samooceny wdrożenia


KORZYŚCI

- Dostaniesz kompleksowe kompendium wiedzy – od razu TU i TERAZ – możesz uruchomić natychmiast po zakupie
- Otrzymasz bezpłatnie MATRYCĘ LIJ – plik do kompleksowej, samodzielnej oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności, oraz przygotowania PLANU DOSKONALENIA, który spełni zarówno wymagania prawne jak i wymagania standardów bezpieczeństwa żywności


Certyfikaty:

Certyfikat: po szkoleniu wygenerujemy i na wskazany e-mail wyślemy certyfikat w formacie pdf

Opcjonalnie: możesz dokupić dodatkowy certyfikat drukowany Lubuskiego Instytutu Jakości

Trener icon

Krzysztof Bielański

Auditor Wiodący Food Safety Management System & Quality Management System

image
Organizator szkolenia
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI jest firmą doradczo-szkoleniową zajmującą się promowaniem jakości i produktywności KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY: • Przygotowujemy funkcjonalną dokumentację „skrojoną na miarę” dla konkretnego...