TUV SUD Polska

więcej szkoleń organizatora

TUV SUD Polska działa na rynku od 1998 roku i należy do koncernu TÜV SÜD AG. TÜV SÜD AG jednoczy pod wspólnym dachem kompetencje, doświadczenie i usługi ponad 14000 pracowników, w około 500 oddziałach, w ponad 60 krajach na świecie.

Więcej informacji

SZKOLENIE ON-LINE Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018

Cena

613,77 PLN (brutto)

Termin szkolenia

26 październik 2020

Miejsce

Wideokonferencja, woj.

Program szkolenia

Wstęp do bezpieczeństwa żywności;
wymagania normy ISO 22000:2018:
dokumentacja systemu,
najwyższe kierownictwo,
zarządzanie zasobami,
realizacja bezpiecznego wyrobu,
programy Warunków Wstępnych (GMP/GHP),
system HACCP,
weryfikacja systemu ISO 22000.
certyfikacja systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności ISO 22000:2018

Trener

Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska.

Profil uczestników
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, branży HORECA, członkowie zespołu ds. HACCP, pracownicy produkcji, magazynierzy surowców i wyrobu gotowego, laboranci zapewnienia jakości, auditorzy wewnętrzni systemu HACCP, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.

Forma szkolenia
Szkolenie on-line

Czas trwania
8 godzin (1 dzień)

W cenę wliczono
Przeprowadzenie szkolenia, wystawienie zaświadczenia.

Dla klientów TÜV SÜD Polska rabat.


Zdobyta wiedza
Zapoznanie z wymaganiami GMP/GHP oraz HACCP oraz ich interpretacją.

Certyfikaty
Szkolenie kończy się uzyskaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu wydanym przez TÜV SÜD Polska.